Az egyszerűség Alkotói

Az Alomkép egy köztes szoftver stúdió cég, így szoftver-, analóg- és digitális áramköri projekteket fejlesztett össze vagy külön-külön, és hardverpartnereink révén egyedileg testreszabott megoldássá alakítja. Csapatunkat kompromittált tehetségek alkotják, amelyek javítják az innovációt és az ötleteket a valóságba. A hagyományos megoldásokon túl sok más eszköz és zavaró technológiát is tartalmaz. A projekt fejlesztése révén ügyfelek igény szerint konzultálhatnak, vagy elkészíthető termékeket értékesíthetnek, és part mentről partra távolról is dolgozhatunk kapcsolódó partnereinkkel. Megoldások készítése olyan magánszemélyek és vállalkozások számára, akik megértik a romboló technológiai értéket és annak fontosságát mindennapi életünkben. Ez a mi magunk.

felügyelői szoftvereinken és hardvereinken keresztül segítünk a vállalatoknak átfésülni a nagy adathalmazt, szükségleteiknek és céljaiknak megfelelően. És így felismerik vállalkozásuk egyébként rejtett trendjeit, lehetőségeit és veszélyeit.

Küldetésünk

Tevékenységünk

  • Ügyfélinterjú és követelmények.

  • Tervezési projekt és adatgyűjtés.

  • Cél.

  • Fejlesztés.

  • Adatok elemzése és végleges jóváhagyása.

  • Az eredmények nyomon követése és támogatása.

11

nemcsak házon belüli alkalmazottak, hanem egy lyukas partnercsapat is, így számos ágazatból elemzők és mérnökök is helyet kapnak.

zban képzett alkalmazottak

222

2015 óta több mint 200 egyedi projektet valósítottunk meg sikeresen világszerte.

Szállított projektek

3

Kulcsfontosságú iparágak

Szakértői tapasztalattal rendelkezünk néhány iparágban.

Kik vagyunk mi

Valamennyi villanyszerelő mérnökünk a Gödöllói Egyetemen végzett, és a csapathoz csatlakozva saját fejlesztésű képzési programunkon vesznek részt

Házon belüli elemzőink gyakorlatias megközelítést alkalmaznak az adatokkal kapcsolatban, nagy hangsúlyt fektetve az ügyfelekkel való egyértelmű kommunikációra és a szakértelemre számos üzleti területen.. 

Tervezőink kiterjedt adatelemzési tapasztalattal rendelkeznek, és gyakran több projektben is szorosan együttműködnek más szakértőinkkel.

Ahogy a tanácsadók is speciális tapasztalattal rendelkeznek azokon a piaci területeken, ahol működünk, és célja, hogy megértsék az Ön vállalkozásának sajátos igényeit.

Technológiai partnerek

Számos hazai márkával kötöttünk együttműködést, hogy betekintést és megoldást nyújtsunk a zavaró automatizálással kapcsolatos problémáikra a különböző technológiai környezetekben.

konzultációt igényel?

a címünk

Av. Contorno 2905 Sta Ifigênia - BHz MG Brazil

Nem találta meg, amit Keresett ?

EMAIL: informacio@alomkep.com

Av. Anchieta 173 Centro- Campinas -SP Brazil